Despre Noi

Despre Noi

Află mai multe despre povestea, echipa și specializările noastre

Să facem cunoștință

Cine suntem...

ALCADENT este reprezentat de un grup de firme – laboratoare dentare axate pe executarea lucrărilor dentare la un nivel calitativ superior, atât prin utilizarea de materiale de top, agreat de standardele germane, cât și prin exploatarea sistemelor digitale, pentru realizarea de lucrări dentare prin care se minimizează probabilitatea de eroare umană.

Viziunea si misiunea noastră

Viziunea noastră

Alcadent dorește să fie arhitectul zâmbetelor cu adevărat naturale ale pacienților din cabinetele stomatologice. Dorim să redăm încrederea în sine și într-un zâmbet de neuitat prin serviciile oferite, îmbunătățite odată cu evoluția digitală prin tehnologie și prin folosirea materialelor de ultimă generație. Personalizăm fiecare lucrare pentru fiecare pacient în parte, respectând triunghiul succesului prin comunicarea constantă pacient-medic-tehnician.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a oferi fiecărui pacient lucrări dentare premium și clienților noștri soluții inovative și personalizate.

Valorile Noastre

Transparență, comunicare constantă, adopția inovației

LABORATOARE PROPRII ÎN BUCUREȘTI ȘI ORADEA

Servicii CAD / CAM integrate, complete

ALCADENT este în măsură să preia comenzi în vederea realizării oricărui tip de lucrări dentare, indiferent de complexitatea și diversitatea acestora.
Scopul nostru nu este de a substitui integral relațiile existente între medicii stomatologi și tehnicienii dentari cu care deja colaborează, ci de a oferi medicilor stomatologi alternative la acele lucrări dentare care depășesc nivelul lucrărilor uzuale (lucrari dentare din  zirconiu, lucrări din Peek sau BioHpp cu coroane din Compozit sau Zirconiu, lucrări scheletate pe sisteme speciale si pe telescoape).

Spune-ne cum te putem ajuta

Trimite-ne un mesaj sau contactează-ne telefonic și vom fi fericiți să îți oferim mai multe detalii

Our Solution Partners