Lucrare pe implanturi înșurubată – punte

Lucrare pe implanturi înșurubată – punte

Punțile înșurubate pe implanturi pot fi realizate din materiale diferite, cum ar fi: titaniu compozit sau zirconiu Multilayer

Doctorii stomatologi proteticieni îndrumă pacienții astfel încât alegerea să fie adecvată situației, iar materialul folosit să fie de cea mai bună calitate, estetic și funcțional.

Punțile înșurubate sunt preferate de către medici pentru facilitatea cu care se aplică pe poziție în cavitatea bucală datorită faptului că nu necesită cimentare și nu există riscul să avem ciment restant subgingival, deasemenea se poate accesa facilmente implantul dentar sau se poate îmbunătăți aspectul la nivel gingival  atunci când este necesară această intervenție.

Alcadent Dental Health  recomandă tuturor medicilor proteticieni (colaboratori sau nu) înșurubarea la nivel gingival și nu la nivelul implantului, cu ajutorul multi unităților, care se găsesc la toate firmele de implanturi. De ce? Din punct de vedere igienic este mai sigur, ținând cont că ligamentele gingivale au tendința de a se uni cu titaniul.

Materialele cât și elementele de îmbinare de înaltă calitate dar și procesul de execuție prin metode digitale de ultimă generație dau lucrării dentare un plus de confort, estetică și funcționalitate optimă.
Aceste poze reprezintă o lucrare dentară insurubata pe implanturi – tip punte.

Pentru această punte se pot folosi materiale diferite și obținem produse diferite dar care arată la fel.

Mai jos exemple pentru:

Punte totală insurubata pe implanturi din Titan Compozit

Punte totală insurubata Metal Ceramică

Punte totală insurubata pe implanturi MetaloCompozit